Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans ”citat” (tema Afrika): "Anyone who is not investing now is missing…

Veckans citat nu när jag kör på ett Afrika-tema är: "Anyone who is not investing now is missing a tremendous opportunity."

Jag tycker att dessa ord beskriver läget i Afrika ur ett investeringsmässigt perspektiv väldigt bra. Afrika är framtiden på många sätt och vis och det är ju det jag ska visa er nu under den här temaveckan. Men överlag så anser jag att det börjar bli hög tid att rikta sina investeringar mot Afrika (helst skulle man gjort det ännu tidigare om man ville vara med ända sedan starten) i dagens läge för annars kan man som citatet säger missa en fantastisk möjlighet och vem vill göra det?

Vad anser ni, tycker ni att Afrika är möjligheternas region framöver? Eller riktar ni era blickar åt andra håll?

 

David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

Ser ni på Afrika på det här sättet? Anser ni som mig att en stor del av framtiden finns i Afrika eller är ni mer skeptiska?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar