Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: De svenska riskkapitalisterna, en berättelse om makt, pengar och hemligheter


Den här veckans boktips är en bok som jag har tipsat om tidigare men som jag väljer att tipsa om igen då jag tycker den är riktigt bra. Boken är som rubriken säger, De svenska riskkapitalisterna som är skriven av Jan Almgren och Carolina Neurath som jag för övrigt tycker är en fantastik ekonomijournalist.

Boken i sig fokuserar då på de svenska riskkapitalisterna och ger oss en helt unik inblick i hur den världen ser ut och fungerar. Fokus riktas mot alltifrån hur flera riskkapitalister under en relativt kort tid har lyckats bygga upp miljardförmögenheter, hur de fixar och trixar för att helt undvika skatt, hur de kört flera företag i botten och till en konkurs men också hur det lyckats rädda flera företag och arbetstillfällen med mycket mera. Kort och gott kan man säga att den här boken ger oss en väldigt bra helhetsbild över hur den svenska riskkapitalmarknaden verkligen fungerar och jag lovar er att ni kommer få ta del av detaljer som ni inte kände till och som kommer chocka er samt även fascinera er.

För endast 75 kronor hos Adlibris här och eller för 69 kronor hos Bokus här kan ni köpa boken, De svenska riskkapitalisterna och i alla fall jag tyckte att den både var väldigt intressant samt att jag även fick användning för det jag läste och lärde mig när det kommer till mina egna investeringar, precis så som det ska vara när man läser en bok.

Ha nu en trevlig lördagskväll och hör gärna av er när ni har läst boken och berätta vad ni tyckte eller gör det redan nu om ni redan har läst den. Släng t.ex. iväg en kommentar i kommentarsfältet här nedanför.

 

Trevlig lördagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar