Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Härskarteknik, den fula vägen till makt


 

Härskartekniker och makt kan vara A och O vid många situationer i livet, även om vi kanske inte tänker på det eller ser det på det sättet. Oavsett om det handlar om att göra affärer, sälja något eller handla med aktier m.m. så gäller det att på rätt sätt leda hela processen och det är exakt det som den här boken handlar om.

Den här boken och dess innehåll handlar alltså inte om att missbruka sin makt eller sin position, även om man kan tro det när man läser rubriken. Boken lär oss istället hur man vrider och vänder på saker och ting bara litegrann så att det hela vänds till just sin fördel samt att den även lär läsarna hur man lär sig att tolka och agerat mot personer som försöker med liknande metoder tillbaka eller som kanske har övertaget från första början.

Som ni kanske märkt vid det här laget så gillar jag när böcker förankras med verkligheten och det gör även den här boken. Vi får nämligen ta del av verklige exempel och erfarenheter från författare, Elaine Eksvärd och det tycker jag är den bästa detaljen med boken.    

Om ni vill ha några riktigt bra och användbara tips på hur man som sagt kan lära sig att leda olika situationer istället för att bli ledd, oavsett om det handlar om en försäljning eller någon annan affär så är den här boken nästan ett måste att lära sig. Den är en väldigt bra och enkel inledning till den här typen av härskarteknik och man kan köpa boken för endast 50 kronor hos Adlibris eller för 51 kronor hos Bokus.

 

 

Trevlig läsning!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar