Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Per Holknekt, mannen som gjort allt

Den här veckans boktips är boken om Per Holknekt och som man också kan säga, boken om mannen som gjort allt. Boken tar oss igenom hela Per Holknekts liv fram tills idag och det livet har bestått av alltifrån en skateboardkarriär på proffsnivå i USA, uppbyggandet av små lokala företag men också av bolag som tillslut sattes på börsen (t.ex. Odd Molly) till droger och alkoholism som gjort att han har förlorat varenda kronor med mycket mera.

Per Holknekts liv har till en väldigt stor del bestått av företagande och affärer och som ni säkert förstår så är det dessa delar som intresserade mig mest och det som är roligt är att de är väldigt genomgående i hela boken. Men även de delar där allt verkligen gick åt helvete för Per Holknekt på grund av alkoholen m.m. tycker jag var väldigt intressanta och man lärde sig mycket och kanske framförallt att man inte ska låta motgångarna ta över för om man kollar på Per Holknekt så har han gång på gång visat att man alltid kan börja om och börja bygga på något nytt.

För 51 kronor hos Adlibris, för 51 kronor hos Bokus eller för 59 kronor hos CDON kan ni köpa Per Holknekts bok och ta del av den fantastiska och samtidigt skrämmande livshistorien som jag pratat om här ovanför. Oavsett om man är intresserad av företagande, investeringar eller livet i allmänhet så har de flesta av oss väldigt mycket att lära oss av Per Holknekt, det har i alla fall jag gjort, trots att det bara var några veckor sedan jag läste boken.

 

Trevlig läsning!
David      

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar