Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: How an Economy Grows and Why It Crashes

Den här veckans boktips går passande nog till viss del i ett makroekonomiskt tecken och det är som rubriken lyder boken, How an Economy Grows and Why It Crashes som är veckans boktips.

Boken handlar om ekonomin överlag både ur de större och de mindre perspektiven så kort och gott en väldigt heltäckande bok om samhällens ekonomiska system. Författarna tar upp både varför olika ekonomier växer och vad det beror på och varför de då och då kraschar och då även varför det händer.

Boken är som ni säkert förstår på engelska men den är faktiskt väldigt lättläst och en väldigt rolig detalj tycker jag är att författarna får in en hel del komedi och roliga utryck med mera och det är det som gör att boken är väldigt lättläst. Om man ska läsa någon bok om ekonomiska system och hur allt är uppbyggd och fungerar med mera så anser jag att det här helt klar är ett av de bästa alternativen.   

Boken finns självklart att köpa i Sverige och för 128 kronor hos Bokus här, för 137 kronor hos Adlibris här samt för 139 kronor hos CDON.

 

 

Trevlig läsning!
David    

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Ikväll kommer ett nytt boktips så håll ögonen öppna!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar