Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: The Little Book of Market Wizards, lessons from the greatest traders

Om det är något som verkligen inspirerar mig så är det att ta del av andras berättelser och framgångar. Att göra det brukar även många gånger leda till att min egen kreativitet börjar flöda och jag kan komma på nya idéer som egentligen inte har någonting med det jag läser om att göra men på något sätt så börjar min hjärna arbeta när jag tar del av andras berättelser och så kanske det är för er också?

Av den anledningen så tänkte jag i alla fall tips om boken ”The Little Book of Market Wizards” som handlar om just andras framgångar och erfarenheter när det kommer till investeringar. Boken fokus riktas mot att ta reda på vad ”proffsen” på marknaden har jämfört med ”amatörerna”. Utan att avslöja allt för mycket så kan jag säga att alla har möjligheterna till att bli en framgångsrik investerare om man bara vill arbeta tillräckligt hårt och om man lär sig att inte underskatta den psykologiska biten med mera. Det bästa med hela boken tycker jag är att den grundas på 25 års intervjuer med personer dagligen är eller har varit aktiva på marknaden eller som på något sätt har lyckats med sina investeringar, så en bok närmare praktiken och verkligheten är enligt mig svårt att hitta.

Om ni vill ha konkreta exempel på hur andra investerare har blivit framgångsrika och verkligen se hur de kopplar sin teori till praktiken så är det här en bok som passar er och av den enkla anledningen blev den veckans boktips från mig till er. Den finns att köpa hos de flesta bokhandlare och på nätet hos t.ex. Adlibris, Bokus och CDON.

 

Ha en bra fredagskväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar