Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Minecraft, block, pixlar och att göra sig en hacka…

Den här veckans boktips är boken, Minecraft , block, pixlar och att göra sig en hacka, historien om Markus "Notch" Persson och spelet som vände allt upp och ned. Den är skriven av Daniel Goldberg och Linus Larsson som ni säkert känner igen från bland annat nyhetssajterna DI Digital och Dagen Nyheter då de är två väletablerade och kända tech-reportrar.

Boken i sig är sedan enligt mig ett helt fantastiskt stycke rakt igenom och inte bara föra att den berättar historien om den svenska framgångssagan, Minecraft utan även för att den introducerar oss läsare till hela tech- och startupvärlden och visar oss hur man verkligen kan bygga upp någonting som blir värt miljardtals dollar från i princip ingenting.

Om ni är intresserade av att ta del av hela och då verkligen hela historien om hur framgångssagan Minecraft blev till och sedan såldes till Microsoft samt även få se varför just Markus "Notch" Persson- en väldigt färgstark person lyckades inom den globala techvärlden så är den den här boken ni ska läsa.

Ni kan köpa boken för 54 kronor hos Adlibris här eller för samma pris hos Bokus här och jag garanterar er att om ni är det minsta intresserade av tech så är den här boken ett måste.

 

 

Trevlig söndag!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar