Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Swing Trading for Dummies

Att utnyttja de lite mer kortsiktiga rörelserna på börsen blir hela tiden mer och mer populärt och det inte bara på grund av möjligheterna för att tjäna pengar. Vår nya digitala värld är också en stor bidragande faktor då vi nu i princip kan se över våra finansiella positioner var som helst och när som helst och just den tillgängligheten och enkelheten bidrar som sagt också till det växande intresset.

Även om jag inte tillämpar sådana här kortsiktiga strategier själv så har jag valt att tipsa om den här boken då jag överlag tycker att den ger en väldigt bra introduktion till hur man kombinerar teknisk analys med fundamental analys och framförallt hur man kontrollerar risken även när risknivån börjar skruvas upp lite.  

Det boken lär ut kan man även använda sig av vid tillämpningen av andra strategier, oavsett om de är ännu mer kortsiktiga eller mer långsiktiga. Så även om jag tycker att namnet på själva boken är lite missvisande då man inte bara behöver vara fokuserad på just swing trading för att den här boken ska vara bra och intressant så är alla andra delarna av den riktigt bra och den är även väldigt lättläst.

Om ni vill få mer vetskap om framförallt hur man kombinerar olika analysverktyg och metoder samt hur man då kontrollerar sin risknivå så är det här helt rätt bok och ni kan klicka hem den hos Adlibris för 145 kronor eller hos Bokus för 183 kronor.

 

Trevlig läsning!
David 

Anonymous's picture
KC Man (ej registrerad)

Tack för tipset.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar