Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Telia: Alliansregeringen och korruptionen

Den här veckans boktips från mig till er är boken om Telia och deras tveksamma affärer genom åren. Boken är skriven av Patricia Hedelius som är en av mina favoritjournalister inom ekonomi och den är både fängslande, lärorik och informativ.

Det jag gillar mest med boken förutom all intressant och givande information om Telias tveksamma affärer är att allt fokus inte bara riktas mot Uzbekistan och hoten, mutorna och med mera där. Via att läsa boken får man även ta del av vad som utspelat sig i Sverige och på högsta politiska nivå i Rosenbad. Boken ger oss alltså mer eller mindre en helhetsöverblick av Telias mörka och tidigare okända sidor och jag tror inte att ni kommer kolla på Telia på samma sätt som ni gjorde tidigare efter att ni läst den här boken.

Ni kan enkelt beställa boken för 198 kronor hos Bokus här, för 201 kronor hos Adlibris här samt för 195 kronor hos CDON här. Jag vill även rekommendera att ni kollar in min intervju med Patricia Hedelius här. Intervjuns fokus riktades mot just Telia och även där har hon väldigt mycket intressant att dela med sig av.

 

Trevlig läsning!
David   

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

Någon här som äger Telia? Vad anser ni i så fall om det som sägs och avslöjas i den här boken?

Aktieinkomster's picture
796
1346
66
0
Aktieinkomster

Inga Telia-ägare här? Någon som läst boken då? Vore roligt att diskutera den lite!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar