Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips (tema Afrika): Afrika vänder, en kontinent i förändring

Veckans boktips den här veckan när jag kör på veckotemat Afrika är boken: Afrika vänder, en kontinent i förändring. Enligt mig är det här den absolut bästa boken på svenska om Afrikas utveckling, förändring, historia och framtid, i alla fall om man vill ta del av allt det här ur ett investeringsmässigt och ekonomiskt perspektiv.

Boken vill i första hand visa att Afrika är på väg ifrån att vara en region som präglas av krig, svältkatastrofer och aids till att kunna visa upp en bra ekonomisk tillväxt och en större politisk stabilitet, med andra ord är alltså Afrika en kontinent i förändringens tecken.

Enligt mig är Afrika den mest intressanta tillväxtregionen att investera i på lång sikt framöver och det som jag gillar med den här boken är att den verkligen tar upp och visar var potentialen finns. Därför tycker jag att den här boken mer eller mindre är ett måste att läsa om man vill börja rikta sina investeringar mot Afrika för jag garanterar att den kommer få era tankar och er kreativitet att börja flöda. 

För endast 49 kronor hos Adlibris eller för 50 kronor hos Bokus kan ni köpa den här boken och då som sagt få en väldigt bra introduktion av Afrika.

 

Jag själv ligger just nu och läser boken ”Jorden de ärvde” på en strand på Kanarieöarna och den kanske blir veckans boktips någon gång framöver.

 

 

Trevlig läsning!
David     

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Vad läser ni just nu? Jag plöjde nyligen igenom "Jorden De Ärvde" och nu ahr jag gett mig in på "Det är jag som äger Carnegie" för andra gången.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar