Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips, tema utdelningar: The Great American Dividend Machine

För att verkligen visa er den stora potentialen med utdelningar så tänkte jag som veckans boktips tipsa er om boken, The Great American Dividend Machine: How an Outsider Became the Undisputed Champ of Wall Street som minst sagt är väldigt inspirerande.

I det stora hela handlar den här boken om hur en ”vanligt” arbetande person i USA blev mångmiljonär mätt i dollar via just olika långsiktiga utdelningsinvesteringar. Den här historien är som sagt väldigt inspirerande och det bästa med boken tycker jag är enkelheten och att den håller sig till det fundamentala och inte krånglar till det hela för det är egentligen varken svårt eller krångligt.

Jag gillar även att konkreta exempel tas upp och jämförs med andra då t.ex. den här utdelningsstrategi jämförs med lite mer kortsiktiga aktieaffärer där olika investerare hoppar mellan olika innehav väldigt frekvent och att det i längden och i de allra flesta fall leder till en lägre avkastning.

Om ni är sugna på att läsa den här boken och ta del av den här fantastiska och inspirerande historien så kan ni enkelt beställa hem den från någon av de svenska bokhandlarna som ni hittar här nedanför.

 

192 kronor hos Adlibris.com

235 kronor hos Bokus.com

 

 

Trevlig läsning!
David 

Taggar (blogg): 
Sixten74's picture
1
3
0
0
Sixten74

Great.... ska se om den finns som ljudbok nånstans... ;-) 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Sixten74: Great.... ska se om den finns som ljudbok nånstans... ;-) 

 

Gör det! Annars så kan jag säga att den är väldigt lättläst men du kanske föredrar ljudböcker ändå?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar