Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans boktips: Tjäna pengar på teknisk analys

Den här veckans boktips är Per Stolts bok, ”Tjäna pengar på teknisk analys” och förutom att vara författare driver han hemsidan, TA-Sajten som jag också rekommenderar att ni kollar in.

Boken sig handlar sedan som ni säkerhet förstår om teknisk analys men jag tycker att den är så mycket mer än bara så. Den går även in på hur man ska hantera sin risk samt hur man bedömer alla de psykologiska effekter som vi människor tar med oss in på marknaden. Kort och gott tycker jag att man helt klart kan säga att boken är väldigt heltäckande när det kommer till att använda sig av teknisk analys i sin handel och dessutom får man chansen att testa det man lär sig i boken via olika tester och moduler och det tycker jag är ett väldigt intressant och bra tillägg.

Boken, Tjäna pengar på teknisk analys hittar ni för 336 kronor hos Adlibris och för 337 kronor hos Bokus och det är helt klart väl spenderade pengar om man är intresserad av just teknisk analys. Om man står i valet och kvalet mellan den här boken och någon annan om teknisk analys så tycker jag att man ska tänka på att den här även kopplar samman det teoretiska med det praktiska och det är långt ifrån alla böcker som gör.

 

 

Trevlig läsning!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar