Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans intervju: Så är livet som daytrader

För några veckor sedan intervjuade Dagens Industri den unga daytradern, Erik Lundin eller Ekka Lundin som många kanske känner igen honom från Twitter som. Erik tog steget direkt ifrån sina studier till att bli daytrader på heltid och utan att avslöja för mycket så är det bland annat det beslutet som han ser som viktigast.

I intervju pratar de även om vad som är svårast när det kommer till trading och hur han hanterar vissa problem med mycket mera. Jag tror inte att intervjun i sig behöver en så mycket mer ingående introduktion utan jag låter er själva läsa den och reflektera över den.

Ni hittar intervjun här eller via att klicka på bilden här ovanför. Det vore även roligt att höra om ni läsare har någon sådan här historia att berätta eller om ni eventuellt planerar att ta det här steget som Erik gjorde.   

 

Ha en bra kväll!
David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar