Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast: Digitalpodden

Som jag då och då nämner och som ni kanske har förstått så är jag väldigt intresserad av tech, startups och företagande m.m. och därför tänkte jag den här veckan tipsa er om en podcast inom just det området.

Den här veckans podcast blir nämligen Digitalpodden som ges ut av Dagens Industris tech- och startup-sajt, Di Digital. Jag har tidigare tipsat er om Breakits podcast och dessa två liknar varandra en hel del då båda poddarna fokuserar på tech- och startupbranschen i framförallt Sverige men även i övriga världen. En riktigt bra och intressant detalj med just Digitalpodden tycker jag är att de varannan vecka kopplar in sin reporter som bor och arbetar i Silicon Valley i USA som då i princip är hela världens högkvarter för tech och startups. Via Digitalpodden kan man alltså inte bara få en väldigt bra genomgång av den svenska tech- och startupbranschen utan även direktrapportering från Silicon Valley och där brukar de varje gång ha flera riktigt intressanta spaningar att dela med sig av.

Ytterligare en rolig detalj som dessutom är väldigt ny är att de även ska börja släppa ett avsnitt varje vecka nu framöver, istället för varannan som det har gjort tidigare. Så nu kan vi alltså se fram emot att lyssna på Digitalpodden varje vecka och det kommer jag uppskatta och om ni inte har testat att lyssna på Digitalpodden än så länge så rekommenderar jag starkt att ni gör det, speciellt om ni är intresserade av just tech och startups men även om ni bara har ett allmänt intresse för investeringar för det pratas väldigt mycket även om sådant i podden.

 

Lyssna här!

 

Trevlig fredagseftermiddag!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar