Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast: #Företagarpodden

Den här veckans podcast-tips blir #Företagarpodden som drivs av Günther Mårder och Jenny Rosenbaum från Företagarna som är Sveriges största företagarorganisation.

Podden i sig är mer eller mindre en rådgivningspodd där Günther och Jenny tar upp olika saker som rör just företagande och ger sina expertutlåtande och idéer kring lösningar för olika problem m.m. Den absolut bästa detaljen med podden tycker jag är att de tar in verkliga fall och frågor från t.ex. lyssnare och medlemmar och att lyssna på när Günther och Jenny verkligen djupdyker ner i olika problem och dilemman som vi företagare kan stöta på är väldigt fängslande.  

Jag är som ni säkert känner till vid det här laget själv egenföretagare och om jag ska vara hel ärligt så började jag lyssna på den här podden nästan enbart på grund av Günther och att jag tyckte att det var tråkigt att han hade lämnat #Sparpodden från nätmäklaren Nordnet.  Men i princip direkt när jag hade börjat lyssna så fastnade jag för hela # Företagarpoddens koncept och upplägg och även för Günthers kollega, Jenny. Hennes juridiska kunskaper och erfarenheter som hon på ett väldigt konkret sätt delar med sig av och använder i podden tycker jag är oslagbara och inte bara för att jag är väldigt intresserad av juridik utan framförallt för att hon kopplar ihop juridiken med livet för oss företagare.

Jag tycker att det absolut är ett måste att lyssna på #Företagarpodden om man är egenföretagare eller om man vill bli det men även om man inte är det då samtalsämnena är väldigt breda och ibland slinker det in t.ex. lite prat om investeringar och det är ju alltid trevlig, eller hur?

Ni kan provlyssna på #Företagarpodden direkt här nedanför och när ni gjort det får ni gärna dela med er av era tankar kring den.

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar