Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast: Feminvest Podden

Den här veckan blir veckans podcast-tips lite annorlunda då jag tänkte tips er om en podcast som ännu inte har lanserats än men som gör det imorgon. Podden som jag pratar om heter som rubriken säger, Feminvest Podden som ska ledas av Eva Trouin som är Sverigechef på nätmäklaren Nordnet och Annou Bergfelt som är från just Feminvest.

Feminvest är ett nytt investerarnätverk för kvinnor som fokuserar på att främja kvinnors ägande och inflytande på aktiemarknaden. Jag tycker att det här initiativet är jätteintressant och därför tänkte jag nu passa på att tips er att ni lyssnar på premiäravsnittet av Feminvest Podden imorgon när det släpps.

Avsnitten kommer framöver släppas varje torsdag och ska vara ungefär 30 minuter långa och på vilket sätt den kommer fokusera på kvinnor på aktiemarknaden och kvinnligt ägande med mera får vi väl helt enkelt se eller höra imorgon.

 

Vi kommer kunna lyssna på nya Feminvest Podden här!

 

David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar