Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast: Kreditvärden

Den här veckan tänkte jag tipsa er om en svensk ”doldis-podcast” som jag tycker är riktigt bra. Vid det här laget är den väl visserligen relativt stor då ligger på plats trettiofem inom kategorin, Näringsliv på iTunes men innan jag hittade den så var det en doldis för mig och vad jag hört så är den även det för många andra.

Podden som jag pratar om och som blir veckans podcast-tips är som rubriken säger, podden kreditvärden. Anledningen till att jag tycker att den här podden är så pass bra är för att Louis Landeman som är chef för kreditanalysen på Danske Bank Markets Sverige och Gabriel Bergin som arbetar som kreditanalytiker och strateg på Danske Bank Markets tar upp och pratar om ämnet, företagsobligationer. Det är ett väldigt intressant ämne, ett intressant investeringsalternativ och överlag en sak som det inte pratas om speciellt mycket. Dessutom går de alltid igenom det aktuella läget på kreditmarknaden m.m. vilket bara det är väldigt intressant och också ett ämne som det pratas alldeles för lite om.  

Varje avsnitt är ungefär 30-40 minuter långt och om ni vill ha löpande uppdateringar, information och nya kunskaper om då bland annat kreditmarknaden och företagsobligationer så är den här podden ett perfekt val och mer eller mindre ett måste. Ni kan själva testa att lyssna på den och avgöra själva här nedanför.
 

 

Lyssna på podden här!

 

 

Trevlig fredagskväll!
David

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar