Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Börslunch-podden

Olika poddar har blivit en viktig informationskälla för mig under den senaste tiden och jag gissar på att det även är så för många andra av er läsare. Därför tänkte jag nu varje vecka börja tips er om olika poddar, precis så som jag gör med böcker.

Det första podd-tipset från mig till er blir podden, Börslunch-podden som ges ut av EFN vid lunch varje börsdag och där det pratas om dagens aktuella händelser, börsutvecklingen samt en hel del annat smått och gott. Många av er känner säker till EFN:s webbsända program vid namn just Börslunch och som de sänder varje börsdag. Det här är exakt samma program fast då i podd-format och det tycker jag personligen är väldigt smidigt.

Jag har inte alltid tid att sitta och kolla på en webbsändning som är 15-20 minuter lång runt lunch varje vardag men när jag lyssnar på podd-versionen så kan jag göra annat samtidigt och det passar mig perfekt. Visserligen så missar man olika grafer och annat som de ibland visar upp men om det är något man verkligen vill se så kan man faktiskt klicka sig in och kolla in det i efterhand, så gör i alla fall jag.

Just att Börslunch-podden enbart är cirka 15-20 minuter långt tycker jag också är riktigt bra då de poddar som är längre och t.ex. över 1 timme enligt mig har en tendens att komma ifrån det viktigaste en aning. Men överlag så gillar jag som sagt Börslunch-podden och där får jag dagligen väldigt bra information om marknadsläget så jag rekommenderar helt enkelt alla mina läsare att provlyssna på den för jag är övertygad om att ni också kommer att uppskatta den.

 

Rikta era blickar hitåt även nästa tisdag om ni vill har fler podd-tips från mig!

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar