Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Börspodden

Den här veckan tyckte jag att det var hög tid för Börspodden med Johan och John bakom spakarna att bli veckans podcast-tips från mig till er.

Jag tror inte att Börspodden egentligen behöver någon djupare presentation men för er som inte känner till podden i dagens läge så tycker jag helt klart att man kan säga att det är Sveriges ledande och en av de bästa poddarna om aktier och investeringar. Det är som sagt Johan & John som driver podden och de är två heltids-traders som har många års erfarenhet av börsen och marknaden och de delar varje vecka med sig av sina tankar, idéer och kommentarer om aktuella händelser m.m.

Jag personligen tycker att det bästa med Börspodden självklart är Johans och Johns kunskaper men också att de göra varje avsnitt personligt, oftast väldigt roligt och att de även riktar sig mot i princip alla, oavsett om man är en kunnig trader som handlar på heltid eller om man är helt ny inom det här med aktier och investeringar.

Karl-Mikael Syding sa en gång att när det kommer till renodlade aktie- och investeringspoddar så finns det ingen som kan konkurrera med Börspodden för det är en riktigt bra och vass podd. Det håller jag helt klart med om och jag rekommenderar starkt att ni börjar lyssna på den varje vecka, om ni nu inte redan gör det vilket många av er säkert redan gör.

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar