Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Businesspodden

Den här veckans podcast-tips blir en podd som jag verkligen fastnat för den senaste tiden och det är som rubriken säger podden, Businesspodden. Bara det namnet är ju fyllt med med en hög innovationsnivå, affärsanda och inspiration, eller vad tycker ni?

Podden i sig fokuserar sedan på att bedöma olika affärsidéer och som podden säger, ”bizza” eller dissa dem. Podden drivs av den unga entreprenören Josef Fallesen och försäljningsexperten Mikael Arndt och jag är övertygad om att podden skulle passa väldigt många personer här. Vissa kanske till och med vill skicka in sin affärsidé och få den bedömd och om inte så kan ni bara låta er inspireras av avsnitten i sig. En väldigt stort plus i kanten tycker jag är att de löpande har inbjudna gäster som också får vara med och bedöma affärsidéerna och oftast kan de koppla samman sin vardag med det som sa bedömas just den gången.  

 

Ni lyssnar på Businesspodden här!

 

 

 

Trevlig kväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar