Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Chat With Traders

Den här veckans podcast-tips som jag verkligen rekommenderar att ni tar del av är podden Chat With Traders. Här får vi varje vecka ta del av intervjuer och konversationer med olika framgångsrika traders och jag lär mig otroligt mycket varje vecka bara via att lyssna på dessa avsnitt.

Avsnitten är visserligen ganska så långa (oftast strax över en timme) men jag lovar er att de inte är långtråkiga. Jag vill också poängtera att trots att det är en finans-podd på engelska så är den väldigt lättförståelig och efter några avsnitt kommer man verkligen in det hela.

Så testa att lyssna på Chat With Traders om ni vill ha en riktig och verklig insyn i livet och hur riktiga traders agerar. Er inspiration och kreativitet när det kommer till aktiehandel kommer flöda om ni varje vecka börjar ta del av den här podden.

 

David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Jag kan varmt rekommendera veckans avsnitt om man är intresserad av handel med lite mindre bolag på börsen!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar