Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Fastighetspodden

En ny vecka betyder att mitt nya koncept ”veckans podcast-tips” fortsätter och idag är det äntligen dags för ett nytt tips. Den här veckan vill jag tipsa alla mina läsare om Fastighetspodden där Ludvig Rosén som driver podden varje avsnitt träffar och intervjuar några av de absolut bästa och mest kunniga personerna inom fastighetsbranschen. Den kan vara alltifrån olika börs-vd:ar från olika fastighetsbolag till fasighetskonsulter som jobbar med att utforma och knyta ihop olika fastighetsaffärer med mera. Men kort och gott tycker jag att den här podden är väldigt bred och heltäckande och man kan lära sig mycket om fastighetsmarknaden via att lyssna och det gillar jag.     

Jag har den senaste tiden börjat intressera mig en hel del för just fastighetsinvesteringar och då har Fastighetspodden varit en av mina källor där jag tar del av intressant information. Så om ni också är intresserad av fastighetsinvesteringar eller bara fastighetsmarknaden överlag så kan jag starkt rekommendera den här podden för vi får som sagt lära oss av de allra bästa när vi lyssnar på den. 

 

David   

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Provlyssna om ni är intresserade av investeringar i fastigheter, ni kommer inte bli besvikna det kan jag garantera!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar