Aktieinkomster
Likes
790
Antal inlägg
1330
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Fondpodden

Idag så här dagen innan jul så tänkte jag att det skulle passa perfekt med ett nytt podd-tips som ni sedan kanske kan ta del av nu under julledigheten. Podden som jag vill slå ett slag för den här veckan är Fondpodden som jag faktiskt tycker är mycket mer än vad namnet säger.

Även om jag inte är speciellt mycket för fonder utan att jag föredrar direktinvesteringar i t.ex. aktier så uppskattar jag den här podden väldigt mycket. Även om man kan tro det så tycker jag inte Fondpodden bara riktar sig mot ämnet fonder, även om sådana saker också tas upp såklart. Men oftast är det olika intressanta gäster som är inbjudna och det kan vara alltifrån Mats Qviberg till olika förvaltare och det är just den delen som jag tycker är mest intressant.

Så om man vill ha inblick i hur de bästa och mest omtalade förvaltarna och finanspersoner agerar på marknaden så är Fondpodden hetl klart att rekommendera. Den är som sagt så mycket mer än vad man från början kan tror och jag kan nästan garantera att ni kommer bli positivt överraskade.

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (152)
Dec (1)

Taggar