Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Framgångspodden

Den här veckans podcast-tips tycker jag är ett riktigt peppande och inspirerande sådant. Podden, Framgångspodden som drivs av entreprenören Alexander Pärleros som bland annat är grundare till Mobilio träffar och pratar med några av Sveriges mest framgångsrika personer inom en rad olika områden. Det handlar t.ex. om idrottsmän, artister och entreprenörer och målet är att dessa personer ska dela med sig av sina erfarenheter och tips till oss lyssnare och det tycker jag är väldigt intressant.

Det som jag personligen gillar mest med Framgångspodden är blandningen när det kommer till gästerna. Jag vet inget annat ställe där jag får så bred information och inspiration och även om kanske inte t.ex. artister och musik är min målgrupp så har jag insett att jag kan lära mig väldigt mycket av lyssna på vad dem har att säga då deras kunskaper och erfarenheter omfattar så mycket mer än då enbart just musik. Sedan är jag även ett stort fan av Alexander Pärleros som person och jag tycker att han har utvecklat och tagit fram den här podden på ett helt fantastiskt sätt.

Det är väl självklart att vi borde inspireras och lära oss av de personer som verkligen har lyckats, eller vad säger ni? Så om ni också vill göra det så rekommenderar jag starkt att ni börjar lyssna på Framgångspodden med Alexander Pärleros.

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar