Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Industry Focus

Olika podcasts fortsätter att växa markant i våra samhället och det både i och utanför Sverige och det inte minst när det kommer till finans, ekonomi och börsen m.m. Det var av just den anledningen som jag valde att dra igång de här podcast-tipsen som kommer en gång i veckan och den här veckans tips är en amerikansk podcast som heter, Industry Focus och som ges ut av The Motley Fool som är ett amerikanskt mediaföretag med inriktning på just finansmarknaden.

Podden, Industry Focus släpper ett avsnitt varje dag och där går de igenom och pratar om en specifik bransch, varje dag. Bara för att ge er några konkreta exempel så kollade de här om dagen på detaljhandeln och med fokus på sportinriktningen och dagen innan det riktades fokus mot banksektorn och så vidare och så vidare. Varje vardag får man alltså ta del av väldigt intressanta branschgenomgångar och en av de absolut bästa detaljerna är att varje dagligt avsnitt enbart är ungefär 20 minuter långt. Så via att följa och lyssna på Industry Focus varje vecka, oavsett om man lyssnar på avsnitten varje dag eller klumpar ihop det under några eller ett tillfälle så är det här ett extremt bra hjälpmedel för att löpande håll koll på vad som händer inom världens alla branscher.

I dagens samhälle vill vi nog alla lära oss saker och få kännedom om som i det här fallet specifika branscher och då tycker jag helt klart att just podden, Industry Focus är ett av de absolut bästa hjälpmedlen i det här sammanhanget. Jag tror att ni alla kommer bli positivt överraskade om ni bara testar att lyssna på den och den kommer definitivt hjälpa er när det kommer till era investeringar, alltså exakt som en podd ska vara eller vad säger ni?    

 

Ni kan testa att lyssna på den nu direkt via iTunes här!

 

David

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar