Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Placeras Stockholmsbörsen

Nu när även jag har fått vara ledig en del så har jag hunnit med många timmar med poddlyssnande och därför tänkte jag nu dela med mig av ett sista podcast-tips för det här året. Så den här veckan får podden Placeras Stockholmsbörsen bli veckans podcast-tips och gillar man aktier och börsen så är det här en riktigt bra svensk podd.

För att ge er en kort sammanfattning så tar den här podden som sagt upp ämnena aktier, börsen och det ekonomiska läget runt om i världen överlag samt mycket mera. Jag personligen gillar även att podden då och då gästas av olika intressanta personer samt att personerna bakom podden, Lars Frick och Tomas Linnala ibland snöar in sig ordentligt på olika ämnen (det kanske framförallt Tomas Linnala gör) men det tycker jag som sagt bara är en trevlig detalj. Avsnitten kommer oftast en gång i veckan och varierar lite i längd, men oftast ligger de på cirka 30 minuter. Det tycker jag är en ganska så perfekt längd då man då både hinner med att lyssna under en vanlig dag samt att man inte hinner tröttna och sjunka in i andra tankar på grund av att avsnittet är för långt.

Så om ni vill börja lyssna på en nästan renodlad podd om börsen och aktier så kan jag starkt rekommendera Placeras Stockholmsbörsen. Håll även ögonen öppna nästa vecka vilket då även är nästa år för då fortsätter jag med dessa löpande podcast-tips.

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar