Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: #PrataPengar

Den här veckans podcast-tips är podden som går under namnet #PrataPengar och som drivs av Philip Scholtzé som är vd på Unga Aktiesparare och Nicklas Andersson som numera arbetar på Avanza.

Podden fokuserar på allt som rör börsen, aktier, fonder, sparande, pension och ekonomi överlag med mycket mera. Det jag gillar mest förutom att jag gillar personerna bakom podden skarpt är fokus på att alla kan om man vill, på långsiktighet och att de löpande tar upp intressanta och roliga exempel på vad man kan uppnå med t.ex. sina investeringar om man bara är beredd att kämpa och engagera sig lite.

Jag har hört att många tror att podden riktar sig mot yngre sparare och investerare men det tycker jag är helt fel. Frågar ni mig så anser jag att den riktar sig mot och passar personer i alla åldrar om man är intresserad av ekonomi investeringar eller överlag vill lära sig mer om vederbörande ämnen.  

Så om ni är på jakt efter en podd med ett brett fokus på ekonomi och investeringar och om ni samtidigt vill få några härliga skratt så rekommenderar jag skarpt att ni lyssnar på herrarna Philip och Nicklas och deras podd #PrataPengar, kanske nu i helgen?

 

Trevlig fredagskväll!
David    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar