Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Produktivitetsbloggens podcast

 

Den senaste tiden har jag pratat mycket om företagande och hur man driver eget företag effektivt, lönsamt och på ett sätt som passar just en själv m.m. Ni hittar alla inläggen om företagande här.

Men nu är det dags för ännu ett podcast-tips och den här veckan vill jag slå ett slag för en podcast som mycket väl kan vara en bra inlärningskälla för oss företagare, nämligen Produktivitetsbloggens podcast.

Produktivitetsbloggens podcast fokuserar på hur vi kan bli mer produktiva i t.ex. vårt arbetsliv och i vår allmänna vardag. Avsnitten släpps en gång i veckan och de är ungefär 15 minuter lång vilket jag tycker är perfekt då man verkligen kan ta sig tiden att lyssna och efteråt även testa de tips och idéer som personerna i podcasten delar med sig av.  

Så om du vill ha snabba och konkreta tips som är lätta att tillämpa och testa i praktiken så rekommenderar jag att ni testar att lyssna på Produktivitetsbloggens podcast och det oavsett om ni är egenföretagare eller inte. Jag tror att vi alla ständigt söker efter metoder som gör oss mer produktiva, eller hur?

 

 

Lyssna på Produktivitetsbloggens podcast här!

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar