Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: #Sparpodden

Då var det dags för ytterligare ett podcast-tips och den här veckan tänkte jag att #Sparpodden som Günther Mårder och Jan Dinkelspiel startade när de jobbade på Nordnet förtjänar att bli veckan podcast-tips.

Günther och Jan har nu lämnat över till Joakim Bornold som är sparekonom på Nordnet och till Peter Benson som bland annat är börsskribent på tidningen SVD Näringsliv, även Nordnets Sverigechef, Eva Trouin dyker upp i podden lite då och då vilket är ett väldigt trevligt plus i kanten då hon oftast har mycket intressant att dela med sig av.

#Sparpodden i sig fokuserar sedan på alltifrån ekonomi överlag till börsen och enskilda investeringar med mycket mera och frågar ni mig så är det helt klart personerna bakom podden och all deras erfarenhet och kunnande som gör den så pass bra som den faktiskt är.

En extra detalj som de bör ha en eloge för är att de ser till att engagera sina lyssnare och låta dem ställa frågor med mera och sådant engagemang gillar jag skarpt. Så om ni är på jakt efter en podd där avsnitten släpps löpande varje vecka och som handlar om sparande, investeringar kopplat till dagens verklighet och med personer som verkligen kan sin grej, är ödmjuka och engagerade så är #Sparpodden ett måste.

 

Ha en bra kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar