Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips (tema Afrika): Afribiz, Business & Investment in Africa

Eftersom att jag den här veckan kör tema Afrika så kommer här även ett podcast-tips inom det området. Tipset den här veckan är därför podden ”Afribiz, Business & Investment in Africa”. Den har visserligen slutat sändas men det finns över 120 stycken tidigare avsnitt som är väldigt intressanta som man kan ta del av och lära sig väldigt mycket av.

Jag själv har den senaste tiden tagit mig igenom lite mer än hälften av alla avsnitt och jag har verkligen fastnat för den här podden. Den är väldigt heltäckande när det kommer till att investera och göra affärer i Afrika och det jag gillar mest är hur man verkligen får konkreta tips på vad det finns för möjligheter i Afrika och dessa tips har jag blivit väldigt inspirerad av ur mitt investeringsmässiga perspektiv.

Så det är bara att börja lyssna och lära er om affärer och investeringar i Afrika och om ni är tveksamma till Afrika idag när det kommer till investeringar så lovar jag att ni kommer ändra er uppfattning när ni hör vilka möjligheter som faktiskt finns.
 

Lyssna på iTunes här

 

 

David  

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Kan som sagt varmt rekommendera podden! Jag plöjer igenom avsnitt efter avsnitt nu under semestern!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar