Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twiterprofil: Indexinvestering.se- @Indexinvest

Nu har jag under några måndagar i rad kört med mitt koncept, ”Veckans Twitterprofil” där jag tipsar er om konton på Twitter som jag tycker är värda att följa. Det kommer jag självklart fortsätta med och den här veckan faller mitt tips på kontot, Indexinvestering.se- @Indexinvest.

Indexinvestering i sig erbjuder automatiserade signalmodeller för t.ex. index och aktier m.m. och i stora drag går det till så att deras system meddelar dig via en notis när t.ex. en köp- eller en säljsignal blir aktuell. Det var de två killarna, Mikael och Mikael som tog sin mångåriga erfarenhet och dagliga aktivitet på börsen och de finansiella marknaderna och då byggde Indexinvestering. Om ni vill vet mer om just Indexinvestering och deras signaler så kan ni även kolla in deras sajt här.

På Twitter delar kontot @Indexinvest löpande med sig av intressanta tankar om marknaden och oftast även med tillhörande teknisk data och det tycker jag är väldigt intressant och användbart. Så om ni är sugna på att ta del av aktuell data över index och aktier m.m. som dessutom presenteras på ett sätt som är väldigt lättförståeligt och som passar alla typer av handlare så rekommenderar jag starkt att ni klickar er in och kollar upp @Indexinvest på Twitter redan nu!

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar