Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: 40 procent 20 år- @40procent20ar

Veckans Twitterprofil den här veckan är 40 procent 20 år eller @40procent20ar som är det riktiga användarnamnet på Twitter. 40 procent 20 år var en av första finansbloggarna som jag verkligen fastnade för och som jag verkligen följt genom åren och även om bloggen idag är ganska så sparsamt uppdaterad så tycker jag helt klart att det är en av de bästa i Sverige och jag använder den flera gånger varje vecka som ett arkiv där jag går tillbaka och hittar användbar och intressant information.

På Twitter delar 40 procent 20 år intressanta nyheter och statistik med mera kopplat till börsen. Det mesta är konkret information från sajten Börsdata som vederbörande person också driver. Även om jag gillar att läsa och ta del av personliga åsikter så är grundstommen alltid konkret fakta och det är just det som jag tycker att 40 procent 20 år levererar så bra. Jag har flera gånger tyckt att bloggen borde ha vunnit pris för årets bästa ekonomiblogg och förhoppningsvis blir så fallet någon gång framöver för det tycker jag verkligen att en av Sveriges bästa bloggar verkligen förtjänar.

Under tiden rekommenderar jag starkt då att ni kollat in @40procent20ar på Twitter samt även bloggen och Börsdata då har tror att ni kommer få stor användning för alla information som levereras via dessa kanaler.

 

Trevlig kväll!
David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar