Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Alexander Boman @BomanAlexander

Den här veckans följartips på Twitter blir Alexander Boman eller @BomanAlexander som han kallar sig på det sociala nätverket. Om ni är intresserade av aktiehandel rent praktiskt, finansiella tjänster och det mesta som hamnar inom dessa två kategorier och som rör Avanza Bank så ska ni helt klart följa Alexander på Twitter. Alexander jobbar nämligen med att utveckla finansiella tjänster på just Avanza så många av de funktioner som jag och säkert många andra av er använder varje dag har han varit med och utvecklat.

Förutom att det är väldigt intressant att följa den digitala utvecklingen inom finanssektorn så uppskattar jag framförallt all den statistik gällande t.ex. handeln på börsen som Alexander löpande delar med sig av. Så in på Twitter och sök efter @BomanAlexander så kommer han se till att förgylla er dagar, inspirera er och förse er med väldigt intressant information, det kan jag gå i god för!

 

Om ni är sugna på att veta mer om Alexander så kan ni även kolla in min intervju som jag genomförde med honom för ett tag sedan. Den hittar ni här!

 

David 

Aktieinkomster's picture
793
1340
66
0
Aktieinkomster

Helt klart ett måste att följa på Twitter!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar