Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Carolina Neurath- @carolinaneurath

Den här veckan tänkte jag tipsa er om att följa ekonomijournalisten och författaren, Carolina Neurath på Twitter, i alla fall om ni vill ha löpande kommentarer och intressanta artiklar om alltifrån börsen och specifika bolag till granskande genomgångar som minst sagt är väldigt intressanta.

Carolina är som sagt ekonomijournalist och det på Svenska Dagbladet och dessutom har hon skrivit böckerna, De Fartblinda, Den stora bankhärvan och De svenska riskkapitalisterna och jag kan i alla fall gå i god för att de två sistnämnda böckerna är väldigt läsvärda och jag kan tänka mig att även boken, De Fartblinda är det, jag ska i alla fall börja läsa den så fort jag får lite tid över.

Men om ni söker efter Carolina på Twitter och under namnet, @carolinaneurath som hon använder där och kollar in hennes profil så garanterar jag att ni kommer finna henne intressant. Jag tycker i alla fall att hon helt klart är en av Sveriges bästa ekonomijournalister och absolut den med mest energi och engagemang och sådant tycker jag alltid är väldigt trevligt.

 

Ha en fortsatt bra kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar