Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Charlotte Stjerngren- @EFNCharlotte

Efter en riktigt tung och sur börsmåndag så tänkte jag att jag ska förgylla er måndagskväll med ett nytt följartips på Twitter som förhoppningsvis kan få er att inte hata börsen föralltid framöver.

Den här veckan tänkte jag tips er att ni kollar in och börjar följa Charlotte Stjerngren på Twitter där hon arbetar under namnet @EFNCharlotte. Charlotte är just nu redaktör och programledare på EFN där hon bland annat driver ett av mina favoritprogram om börsen och aktier, nämligen EFN:s Börslunch som sänds runt lunchtid varje börsdag.

Charlotte har tidigare arbetat som analytiker och det är just dessa kunskaper och detaljer i hennes personlighet som jag gillar mest, även om hon själv har sagt att hon aldrig kommer gå tillbaka till den delen av finansbranschen. På Twitter delar Charlotte med sig av konkret ekonomisk fakta och reportage samt även en hel del annan information som innehåller en personlig touch och det gillar jag. Jag gillar även att följa sådana här personer som Charlotte och olika journalister med mera då man på så sätt löpande får påminnelser om deras och deras kollegors artiklar m.m. och på så sätt tycker i alla fall jag att jag har skapat mitt perfekta och personliga nyhetsflöde.

Avslutningsvis så vill jag även slå ett slag för att ni kollar in Charlotte i sitt program, Börslunch då hon där verkligen är i sitt rätta element. För några veckor tipsade jag er även om att följa Charlottes kollega, Jesper Norberg som driver Börslunch tillsammans med Charlotte och dessa två är verkligen ett klockrent radarpar och det kommer ni märka bara ni kollar in börslunch och ni kan även kolla in när Jesper blev veckans Twitterprofil, här.

 

Trevlig kväll!      

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar