Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Erik Hansén- @ErikHansen_IG

 

Jag tänkte från och med nu en gång i veckan presentera och tipsa er om olika profiler och konton på Twitter som jag tycker är värda att följa, där man kan lära sig mycket och där det finns mycket användbar information att hämta löpande. Twitter är en ganska så stor del av min vardag och jag tror att så är fallet för många investerare så därför tänkte jag att det här kunde bli en rolig och användbar grej.

 

Den twitterprofil som får inleda är Erik Hansén eller @ErikHansen_IG som han heter på Twitter. Erik är marknadsanalytiker på IG Markets i Sverige, grundare till Tradingportalen.com och styrelseledamot i föreningen, STAF (Skandinaviska tekniska analytikers förening.

På Twitter delar Erik dagligen med sig av olika genomgångar och information som är kopplad till börsen och investeringar m.m. Jag personligen gillar framförallt hans tydlighet när han presenterar och delar med sig av sin information. Jag tycker att det helt klart är ett måste att följa Erik på Twitter om man är det minsta intresserad av investeringar och börsen och allt däromkring och det antar jag att ni är, har jag rätt?

 

Dessa tips på twitterprofiler kommer som sagt komma en gång i veckan och jag skulle uppskatta och bli väldigt glad om ni vill hjälpa mig att sprida dessa tips via t.ex. sociala medier som då bland annat Twitter så att dessa personer kan få den uppmärksamhet som de förtjänar. Om ni har några tips på om profiler som jag bör kolla på och eventuellt ta med som ett tips framöver så får ni hemskt gärna upplysa mig, det gör ni enklast via att antingen kommentera inlägget här nedanför eller via att mejla mig på david@aktieinkomster.se.

 

Trevlig kväll och koll nu in @ErikHansen_IG på Twitter!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar