Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: FinWire- @FinWire

Den här veckans Twitterprofil blir den svenska nyhetsbyrån, FinWire som på väldigt kort tid helt klart har revolutionerat nyhetsflödet på finansmarknaden. FinWire har bland annat med den fulla kraften som sociala medier erbjuder byggt upp ett system som levererar de mest konkreta och snabbaste finansnyheterna till sina användare och kunder.

Det är även exakt det som det gör på Twitter så kort och gott om man söker efter kortfattade, konkreta och snabba finansnyheter så är det helt klart ett måste att följa FinWire på Twitter. Den senaste tiden har de även börjat dela upp sina nyheter i olika kategorier som t.ex. småbolag och fonder med mera och det gör att man kan få ännu bättre kontroll och mer användning av sitt Twitterflöde.

Jag som är ett stort fan av social media och även en väldigt aktiv användare i flera olika former tycker både att det är riktigt roligt och användbart att nyhetsbranschen på allvar börjar leverera nyhetstjänster t.ex. via Twitter som faktiskt är användbara. De flesta nyhetsbyråer och tidningar finns på de flesta sociala medier i dagens läge, inklusive Twitter men enligt mig är det få som gör det bra eller på rätt sätt så att man på allvar får användning av ett sådant Twitterflöde men det har då FinWire verkligen lyckats med och därför rekommenderar jag starkt att ni kollar in deras konton nu direkt.

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar