Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Göte Brunasso- @Ekonomilararen

Den här veckan tänkte jag tipsa er att följa Twitterprofilen Göte Brunasso eller @Ekonomilararen som är hans namn på Twitter. Om ni frågar mig så verkar Göte helt klart vara en av de mest engagerade och drivna ekonomilärarna i Sverige. Hans brinnande intresse för investeringar, aktier och ekonomi i allmänhet är exakt det som vi behöver få in i den svenska skolan och jag vill till och med påstå att om fler lärare vore lite mer som Göte så skulle kunnandet och inställningen för ekonomin hos Sveriges unga vuxna att förändras och förbättras markant.

Det jag gillar mest med Göte är att han faktiskt agerar för att utveckla det ekonomiska lärandet via väldigt konkreta metoder som han även verkar sätta i verket direkt och bara dessa detaljer är ju väldigt unika om man kollar på den svenska skolan.

På grund av allt det här vill jag nu verkligen rekommendera er att ni kollar upp @Ekonomilararen på Twitter och även stöttar honom i hans fantastiska arbete.

 

David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar