Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Jesper Norberg- @EFNjesper

Man brukar ju säga att varje ny vecka innehåller nya möjligheter och så är även fallet på Twitter och den här veckans stavas dessa möjligheter Jesper Norberg. Han är nämligen mitt följartips på Twitter till er den här veckan och där går han under namnet, @EFNjesper.

Många av er känner säkert igen Jesper från t.ex. EFN:s dagliga Börslunch-program där han agerar programledare. På Twitter delar han med sig av intressanta finansnyheter och det jag gillar med Jesper mest är att han oftast sätter en personlig touch på det han delar med sig av och det är oftast både väldigt intressant och roligt.

Så om ni är intresserade av att följa finansreportrar på Twitter men vill ha det där lilla extra och unika så är det helt klart @EFNjesper som ni ska kolla in. Jag rekommenderar även starkt att ni vid lunchtid varje börsdag tar del just Börslunch antingen i video- eller podcastformat där Jesper är som sagt är programledare.

 

David   

Taggar (blogg): 
SpreZZaturian's picture
235
215
67
0
SpreZZaturian

Go Jeppe!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar