Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Nicklas Andersson- @Investeraren

En ny vecka betyder att en ny twitterprofil ska koras och om ni vill veta mer om det här nya konceptet från min sida så kan ni kolla in förra veckans inlägg här.

Den här veckan blir Nicklas Andersson och @Investeraren som han kallar sig själv på Twitter mitt tips på en twitterprofil som man kan få ut mycket av att följa. Enligt mig förtjänar Nicklas att få sådana här utmärkelser många gånger om på grund av hans engagemang och givmildhet när det kommer till information, tankar och idéer om investeringar, börsen och aktier med mycket mera.

Om ni letar efter en twitterprofil som verkligen vill hjälpa till och som på allvar kan inspirera och få igång ens kreativa sidor så är det helt klart Nicklas som ni ska följa. Sök bara på namnet @Investeraren så hittar ni honom och passa på att kolla upp honom redan nu direkt så att ni få ta del av allt intressant och givande som han delar med sig av, så fort som möjligt. Skriv gärna även en rad eller två till honom om det är något ni funderar över för han svara alltid så fort han kan och han är som sagt alltid till stor hjälp.

Ha en bra kväll och hjälp hemskt gärna till att sprida det här vidare på Twitter så att Nicklas får all den uppmärksamt som han varje dag förtjänar.

 

David   

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
793
1340
66
0
Aktieinkomster

Ni får gärna nominera andra personer som ni anser förtjänar bli veckans twitterprofil framöver. Gör det antingen här eller via att mejla mig på david@aktieinkomster.se.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar