Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans twitterprofil: Olle Qvarnström- @Snaljapen

En ny vecka betyder att en ny twitterprofil ska koras här på Aktieinkomster och den här veckan tänkte jag tipsa er om en kille som alltid delar med sig av intressanta finanstankar och som alltid har glimten i ögat.

Killen jag pratar om är Olle Qvarnström eller @Snaljapen som han kallar sig själv på Twitter. Förutom att dagligen dela med sig av intressanta och användbara tankar driver Olle även en väldigt intressant blogg samt även Finwire TV hos den svenska nyhetsbyrån, FinWire som jag också tidigare har tipsat om här.

Det jag gillar mest med Olle är hans öppna inställning samt att han delar med sig av så otroligt mycket tankar och kommentarer. Jag anser att när inlägg m.m. blir en gnutta personliga är de som allra bäst och det är även då man kan lära sig mest för vill man bara ha fakta kan man läsa nästan vilken tidning som helst. Det här tycker jag då att Olle lyckas med gång på gång och det är också just därför som jag anser att ni bör följa honom på Twitter.

 

Trevlig kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar