Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans Twitterprofil: Petrusko- @therealpetrusko

Den här veckan blir bloggaren och utdelningsinvesteraren Petrusko eller @therealpetrusko som han heter på Twitter veckans Twitterprofil.

Jag är som ni känner till ett väldigt stort fan av långsiktighet i kombination med utdelningar. Petrusko satsar också väldigt mycket på utdelningar och ofta även ur ett långsiktigt perspektiv för den delen och det är just därför som jag tycker att hans konto på Twitter helt klart är värt att följa.

Jag gillar att inspireras av andra investerare, kolla in vad de har för innehav, hur de handlar och framförallt hur de tänker kring olika företag med mera. Det är just det som jag tycker att Petrusko gör så bra både på Twitter och på sin blogg så jag rekommenderar starkt att ni som också är på jakt efter sådana Twitterprofiler och bloggare kollar in @therealpetrusko redan nu ikväll.

 

Ha en fortsatt trevlig kväll!
David  

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar