Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Börsbolag

Den här veckans tips på videoklipp blir snarare flera tips då jag tänkte tipsa er om en riktigt bra videolista på Youtube som innehåller information och genomgångar om en rad olika börsbolag. Det bästa med listan är att Niklas Andersson som driver den hela tiden uppdaterar den med information om nya bolag från hela världen.

Den här videolistan är perfekt om man är sugen på att veta mer om ett specifikt företag eller om man behöver inspiration och bara vill hitta nya intressanta företag som man eventuellt kan komma att investera i framöver. Ni hittar listan med alla videoklipp via att klicka på bilden här nedanför, jag hoppas att den kommer till användning.

 

 

 

 

Ha en fortsatt trevlig kväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar