Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: En banbrytande historia inom den svenska finansbranschen

Idag och under rubriken, veckans videoklipp tänkte jag tipsa er om en historia som verkligen inledde en förändring inom den svenska finansindustrin och en genomgång av den historien finns nu i ett videoklipp som är ungefär 12 minuter långt.

Historien som jag pratar om är historien om det sociala investeringsnätverket, Shareville som nu för tiden till stor del ägs av nätmäklaren Nordnet och som verkligen fick in fenomenet social trading på den svenska finans marknaden.

Utvecklingen inom social trading har bara börjat och de fantastiska möjligheter som finns där kommer i alla fall jag ta del av och jag hoppas även att jag kommer kunna vara en del av den kommande utvecklingen. Jag antar att många av er läsare också vill det och därför rekommenderar jag starkt att ni kollar in videoklippet, The story of Shareville här neanför och verkligen kikar på möjligheterna som finns och som Shareville öppnade upp för ungefär 6 år sedan.

 

 

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar