Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: En investering som bevisligen gör skillnad

I dagens lunchanalys kollade jag på bolaget Tobii som utvecklar och säljer produkter för ögonstyrning och blickmätning, så kallat eye tracking. Videoklippet om en av Tobiis produkter som jag hade med i analysen tyckte jag var så inspirerande att det även förtjänar att bli veckans videoklipp här på Aktieinkomster.

I videoklippet här nedanför får vi träffa Steve som har ALS. Han använder Tobiis system och tekniker för att kunna fortsätta arbeta, prata med familjen vännerna, umgås och spela med sina barn samt faktiskt även till att driva sitt eget lilla bryggeri. Kolla in videon som bara är ett par minuter lång själva så får ni själva se hur fantastiskt det är hela är.

 

 

Bevisligen så kan alltså vissa investeringar göra en stor skillnad. Om jag hade varit investerare och ägare i Tobii så skulle jag i alla fall tyckt att det var en härligt känsla! Vad säger ni om det och hur tänker ni i sådana här lägen?

 

David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar