Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Heltäckande om el-bilar

Den här veckans videoklipp blir faktiskt hela fyra stycken och det är fyra klipp som tar oss med i el-bilens historia och hela vägen fram till hur hur utvecklingen ser ut idag och framöver. De tre första videoklippen som ni hittar här nedanför är tre kortklipp som då fokuserar vad el-bilen tidigare har varit och vad den är idag m.m. Om ni sedan vill ha en mer heltäckande bild där det pratas om alltifrån driftkostnader till andrahandsvärde med mycket mera så rekommenderar jag att ni även kollar det fjärde klippet där det bland annat görs lite djupare genomgångar och förs diskussioner och så vidare.

Anledningen till att jag valde just dessa klipp är för att de som sagt ger oss än väldigt bra överblick av el-bilens utveckling så här långt, vad det finns för möjligheter och vilka utmaningarna är m.m. Så oavsett om man är på gång att investera i el-bilsbranschen eller om man vill köpa en el-bil så kommer man väldigt långt via att kolla på dessa klipp.

 

 

 

 

 

David 

Taggar (blogg): 
ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Mycket intressant, ska kika när jag har tid!

Är helt såld på Teslas elbilar för tillfället =)

 

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar