Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Ivar Kreuger

Nu när hela den här påskledigheten som faktiskt blev ganska så lång snart är över så tänkte jag att det skulle passa bra att avsluta med den riktigt intressant och inspirerande finansdokumentär. Veckans videoklipp är nämligen en dokumentär om den svenske finansmannen och tändstickskungen, Ivar Kreuger som hade byggt upp ett luftslott värre än något annat.

Dokumentäreren är nästan mer av en film då vi får se skådespelare som t.ex. Johan Rabaeus, Krister Henriksson och Sven Wollter som spelar alltifrån Ivar Kreuger själv till personer från familjen Wallenberg m.m. Alltihop är inspelat under år 1998 så några år på nacken har dokumentären allt men den är helt klart sevärd och minst sagt underhållande, perfekt så här dagen innan jobbet drar igång på allvar igen imorgon och börsen öppnar upp igen.

 

Ni hittar alla de tre delarna på SVT Play här!

 

Trevlig kväll!
David 

Taggar (blogg): 
Investman's picture
65
89
17
0
Investman

Tack för bra tips - den ska jag se! 

 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Investman: Tack för bra tips - den ska jag se!  

 

Det var så lite så! En riktigt underhållande dokumentär faktiskt, eller vad tyckte du?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar