Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Så här påverkas vi och bolagen av en Brexit

Nu på torsdag, alltså imorgon ska britterna rösta om de vill vara kvar i EU eller inte. Jag tror inte att det egentligen har undgått någon då man har märkt av spänningen kring omröstningen ganska så rejält, inte minst sagt på börsen.

Det som dock inte är lika självklart är hur en eventuell Brexit egentligen kommer påverka oss människor, vår ekonomi och bolagen på och utanför börsen. Av den anledningen ger jag er nu här nedanför två videoklipp som veckans videoklipp och det första handlar om hur en Brexit kan komma att påverka vår privatekonomi och det andra om hur bolagen kan komma att påverkas.

Klicka bara på play här nedanför så hoppas jag att även ni få full koll på vad en Brexit egentligen kan medföra rent praktiskt.  

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar