Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Stina Dabrowskis intervju med Peter Wallenberg

Peter Wallenberg som tyvärr gick bort under förra året är helt klart en av de personer som verkligen gjorde ett avtryck och en betydande skillnad inom familjen Wallenbergs hela företagsimperium. Man kan mycket väl säga att det faktiskt var han som tog hela familjen Wallenberg in i modern tid och anpassade sig efter de då ganska så nya förutsättningarna på marknaden och även gjorde det helt fantastiskt och han lät ingenting stoppa honom.

Veckans videoklipp är journalisten, Stina Dabrowskis (som ni säkert känner till) intervju med just Peter Wallenberg och även om den har en del år på nacken så är det fortfarande väldigt intressant. Intervjun fokuserar på hans liv, karriär och familj m.m. och efter att ni har kollat på den här garanterar jag att ni får en helt ny syn på familjen Wallenberg och deras bolag och det framförallt för att man verkligen får se vilken kraft, vilja och entreprenörsanda som finns inom familjen. 

Klicka bara på play här nedanför så drar intervjun igång och den kanske passar perfekt att kolla på nu under onsdagskvällen?

 

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar