Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp (tema Afrika): Korrupta afrikanska presidenter

Som ni säkert har märkt vi det här laget så är veckans tema här på Aktieinkomster Afrika på grund av den lite löjliga anledningen att jag är på semester och befinner mig på Kanarieöarna som ligger utanför Afrikas kust. Hur som helst så ska veckans videoklipp såklart också vara inom temat Afrika och det är en väldigt intressant dokumentär.

Dokumentären heter ”Korrupta afrikanska presidenter” och handlar då om hur korruptionen ser ut i Afrika. Eftersom att hela mitt veckotema är ur ett investeringsmässigt perspektiv så tycker jag att det här med korruption som helt klart är en stor risk är en väldigt viktig faktor så därför tycker jag att den här dokumentären passade perfekt som veckans videoklipp.

Dokumentären har visserligen några år på nacken (den sändes år 2013) men överlag så tycker jag att den ger oss en väldigt bra överblick och även om Afrika hela tiden förbättras på det här planet så är korruption fortfarande högaktuellt och ett stort problem. 

 

Klicka bara på play här nedanför så drar dokumentären igång.

 

 

David

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

En perfekt dokumentär att ta del av nu under helgen!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar